Koulutus

AIKUISTEN PSYKOANALYYTTINEN YKSILÖPSYKOTERAPIAN JA KUVATAIDEPSYKOTERAPIAN KOULUTUSOHJELMA 100 op

Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Suomen Kuvataidepsykoterapia ry:n kanssa Helsingissä. Koulutus on prosessinomainen 100 op opinto-ohjelma, jonka kesto on 4,5 vuotta. Suoritettuaan koulutuksen hyväksytysti opiskelijalle kirjoitetaan todistus, jolla hän voi hakea psykoterapeutin ammattinimikettä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviralta ja kuvataidepsykoterapeutin pätevyyttä Suomen Kuvataidepsykoterapia ry:ltä.

Lisähakuaika: 17.8.-7.9.2023

Lisätietoja:

https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/aikuisten-psykoanalyyttinen-yksilopsykoterapian-ja-kuvataidepsykoterapian-koulutusohjelma

Apyk II esite 2023-2028 (100 op)

*****************************************************************************************************************************************

Suomen Kuvataidepsykoterapia ry järjestää psykodynaamisen psykoterapeuttikoulutuksen suorittaneille psykodynaamista KUVATAIDEPSYKOTERAPIAKOULUTUSTA (60 op) (aikaisemmin taidepsykoterapeutti-koulutus) sekä yhdistyksen omana toimintana että yhteistyössä Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian kanssa. Koulutuksen suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus hakea Suomen Kuvataidepsykoterapia ry:n myöntämää kuvataidepsykoterapeutin nimikettä (aikaisemmin taidepsykoterapeutti-nimike). Ko. nimike on eri asia kuin Valviran myöntämät pätevyysnimikkeet.

Seuraavasta koulutusohjelmasta ja hakumenettelystä tiedotamme myöhemmin kotisivujen Ajankohtaista-palstalla.

Suomen Kuvataidepsykoterapia ry on järjestänyt omana toimintana tai yhteistyössä Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian kanssa sosiaali- ja terveydenhoitoalan koulutuksen saaneille KUVATAIDETERAPIAN TÄYDENNYSKOULUTUSTA (80 op), joka antaa valmiudet käyttää kuvataideterapian menetelmiä omassa työssä jatkuvan työnohjauksen alaisuudessa. Koulutuksen suorittaneella on mahdollisuus hakea Suomen Kuvataidetepsykoterapia ry:n myöntämää kuvataideterapeutti-nimikettä (aikaisemmin taideterapeutti-nimikettä), joka on eri asia kuin Valviran myöntämät ammatti- ja pätevyysnimikkeet.

Seuraavasta koulutusohjelmasta ja hakumenettelystä tiedotamme myöhemmin kotisivujen Ajankohtaista-palstalla.